Ако търсите имот, заявете го при нас - ние ще го открием вместо вас!

Domoss.bg - Недвижими имоти

Колко струва моят имот?

Captcha

Кандидатствай за кредит

Captcha

Търси имот


Видове имоти

Местоположение

Референтен номер

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Уважаеми клиенти, Антония Картулева вече не е част от екипа на Домосс, поради излизане в отпуск по майчинство. От тук насетне всякакви огледи, сделки, договори и плащания от и на нея или с нейно участие не обвързват агенцията. Актуалните телефони и контакти с агенция Домосс са изписани на сайта ни. Благодарим на г-жа Картулева за коректното сътрудничество и с пожелания за щастливи мигове и успешно завръщане в професията!

ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОЕКТ + СТРОИТЕЛНО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СГРАДА

€ 450000

Референтен номер: 118 Цена в лв.: 877500

 • Вид: Инвестиционен проект
 • Квадратура: 2701 m2
 • Локация: гр. Банско

ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОЕКТ СЪС СТРОИТЕЛНО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СГРАДА, разположена в имоти с обща площ от около 2701кв.м., в местността „Свети Иван” по плана на гр. Банско. Имотът е с преотреден статут - „Др. селищна територия”. Функционалното предназначение е за апартаменнтен хотел. Теренът е СТРЪМЕН с наклон 25% от ЮГ на СЕВЕР. Сградата е ситуирана в южната част на парцела и е развита на 4 нива над терена /3ет+ тавански етаж/ и 2 подземни етажа. Входът на сградата е ориентиран на юг, за да се обезпечи пряка визуална и комуникационна връзка с улицата. Сградата е развита терасовидно, следвайки наклона на терена и отчитайки допустимата кота кота корниз -13 метра. Към сградата са проектирани два подхода един централен на ЮГ и второстепенни от запад и север.

*В сутеренните етажи е предвидено част от площа да е за жилища, където има нормално ослънчаване и съответно в „тъмните зони” са развити обслужващите помещения. В сградата са проектирани:- 78 бр. апартаменти;- скиорна;-котелно , вентилаторно;- спортен комплекс- SPA/ стая за релаксация, парна сауна, суха сауна, фитнес, лекар,водни процедури, витамин бар, рецепция, СПА съблекални и склад/;-плувен басейн с панорамна гледка към планината и с възможност през летния период да се излиза в двора на комплекса. На северозапад е предвидена терасирана градина с декоративна водна площ, площадки за почивка и озеленяване. Дворът е предвиден за рекреация. От него има панорамна гледка към планината- вр. Тодорка, Вихрен, Кутело.

*На партерният етаж са предвидени- фоайе, рецепция, магазин сувенири. Фоайето на комплекса е проектирано да има пряка визуална и комуникационна връзка с двора на сградата.Предвидени са тоалетни на кота 0,00, оразмерени за ползването им от инвалиди. Броят им е уточнен спрямо капацитета на сградата.

*Вертикалната комуникация се осъществява чрез 2 броя двураменни стоманобетонни стълби . Предвиден е 1 асансьор- 6 спирки за 4 лица.

Проектирани са 4 жилищни етажа, като последния е тавански /със скосявания в покривната плоча/. 8 паркоместа

В него са развити 114 бр. Апартаменти /двустайни,едностайни, мезонети и боксониери/ с площ, варираща от 30м2 до 75-85м2.Проекта включва също: фоайе, лоби-бар, спортен комплекс, ресторант, детска стая и семинарни зали. Осигурена е топла връзка между всички апартаменти и фоайето на хотела, както и с ресторанта и спортният комплекс. В план сградата е разположена, така че да оформи два двора- югоизточен и югозападен. Югоизточният двор е разработен като терасирана градина- амфитеатрално. Предвидена е и декоративна водна площ- като река „каскади”, която преминава през двора и влиза в интериора на ресторанта. Ресторанта е в пряка комуникационна връзка с този двор. Към ресторанта е предвидена и панорамна тераса на северозапад с изглед към гр. Банско и планината. Югозападният двор е предвиден за рекреация. От него има панорамна гледка към планината- вр. Тодорка, Вихрен, Кутело. И този двор е терасиран с оглед денивелацията на имота. Имайки предвид характера на терена сградата е развита на различни нива . Като основен елемент в екстериорното решение на сградата са трите основни „обема” и покривите. Те са разработени на различни нива- което дава на сградата повече пластичност и способност да следва- плавно терена. Предвиден е и декоративен елемент- кула с панорамна тераса. Към сградата са проектирани два подхода един централен на ЮГ и второстепенен – на запад. Двата входа са разработени с оглед евакуацията на сградата , както и гъвкавоста и спрямо пътните връзки към нея. Екстериорното решение на постройките е развито, отчитайки традиционната архитектура за региона, комбинирана с новите строителни материали и композиционни решения:

   цокъл- рязан ГНАЙС,    облицовка на стени- дъсчени обшивки- светли: дъб  мазилка бяла силиконова влаченакеремиди-“гръцки” парапети- стъкло. Прозорци-стъклени витрини тип”френски прозорец”

 Технически показатели: - застроена площ: 806m2; - разгъната застроена площ: 4029,8m2 /без сутерена/

 

Характеристики на имота:

 • Ново строителство
 • Виза
 • За жилищно строителство
 • Разсрочено плащане

Характеристики на района:

 • Ток
 • Вода
 • Канализация
 • Асфалтиран път
 • Панорамна гледка

Направи запитване за този имот

Captcha

Изпрати на приятел

Captcha