Ако търсите имот, заявете го при нас - ние ще го открием вместо вас!

Domoss.bg - Недвижими имоти

Колко струва моят имот?

Captcha

Кандидатствай за кредит

Captcha

Търси имот


Видове имоти

Местоположение

Референтен номер

Партньори на Агенция ДОМОСС

 • УниКредит Булбанк

  УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка с активи над 12 млрд. лева към края на септември 2011 г. Банката обслужва над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании и др. УниКредит Булбанк има многобройни награди за дейността си, сред които „Банка на клиента за 2011“ на Асоциация Банка на годината, „Най-добра банка в България“ на Фондация „Банки Инвестиции Пари“ за 2012 г., „Най-силен банков бранд 2012“ на Superbrands, "Най-добра банка за Банкиране на дребно" за 2010 от в. Пари, „Банка на клиента за 2010“ от Асоциация "Банка на годината", "Най-добра банка в България" за 2006 - 2010 и "Най-добра инвестиционна банка в България" за 2007 г., 2008 г. според финансовото издание Euromoney, "Банка на годината за България" от The Banker, "Най-добра банка в България" от Global Finance, "Най-добри попечителски услуги в България" 2005 - 2012 според Global Custodian и много други.

  www.unicreditbulbank.bg

  Виж още  

 • VENANG геодезия и кадастър

  ЕТ "ВЕНАНГ - ИЛИЯ АНГЕЛОВ" – Архитектурни и инженерни дейности и технически консултации.

  www.goldenpages.bg/bg/b/B41145F3-09AC-DD11-B1D7-00145E9525E4

 • "ГАЛ КОНСУЛТ" ООД

  Агенция за недвижими имоти "ГАЛ КОНСУЛТ" ООД е основана през 1991 година в гр. Благоевград. Специализирaна е в - покупко-продажба на недвижими имоти; наемане и отдаване под наем на недвижими имоти; управление на недвижими имоти; оценяване на недвижими имоти в т.ч. и земеделски земи; консултации във връзка с недвижими имоти; съдействие при кредитиране от банки. Агенцията е член на Националното сдружение за недвижими имоти от 1997 година и притежава Лицензия № 76/07.03.1997 г. Оценителската дейност датира от 1993 година и обхваща оценяване на недвижими имоти, а след 1999 година към оценките се прибавят и такива на земеделски земи. За изминалият период е създадена собствена база данни за цени на недвижими имоти, която непрекъснато се обогатява. Агенцията предлага и обекти в новостроящи се сгради на "ГАЛ ИНВЕСТ" EООД, с която работи в съдружие. Дружеството разполага със собствен офис в идеален център на Благоевград на адрес: пл. "Георги Измирлиев" № 15, ет. 1, офис № 3.

  www.gal-konsult.com

  Виж още  

 • "БКС" ЕООД

  "БКС" ЕООД е наследник на създаденото през 1952 г. общинско строително предприятие и в приватизирано през 2000г. Притежава две пресевни инсталации, два бетонови възела, асфалтова база, цех за производство на бетонни елементи, арматурен двор, дърводелски цех, над 100 строителни машини и МПС. В настоящия момент във фирмата работят над 210 човека. Изпълнител е на едни от най-големите обекти в региона на град Гоце Делчев.

  www.bks-gd.com

  Виж още  

 • „АЛЕКС СТРОЙ" ООД

  „АЛЕКС СТРОЙ" ООД - изграждане на обекти "до ключ" или изпълнение на отделни етапи от строителния процес: груб строеж, монтажни работи, довършителни работи по част архитектура, строителни работи по част Електро и ВиК. Специализирани в изграждане на хотели, офиси, административни, обществени и жилищни сгради, изпълнението на промишлено строителство и инфраструктурни линейни обекти /водопроводи, канализационни колектори и др./. Предлагаме комплексни решения в строителството, като за целта използваме най-съвременни технологии и строителни продукти с доказано качество от утвърдени производители. С гарантирано качество и гаранция за изпълненото строителство „АЛЕКС СТРОЙ" ООД е надежден партньор в съвместната си работа с Инвеститорите.

  Виж още  

 • "ИЛВИДИХА" ООД

  "ИЛВИДИХА" ООД - гр. Благоевград, ул. "Крушево" 18, тел.: 0885422272. "ИНТЕРШОП" ЕООД - www.mattro.net, www.matraci-online.bg

  Виж още  

 • "МАКС КЕЙ СЪРВИС БЛАГОЕВГРАД" ООД

  Фирма "МАКС КЕЙ СЪРВИС БЛАГОЕВГРАД" предлага широка гама услуги - аварийна ключарска и автоключарска помощ, изработка на автоключове, чипове, имобилайзери, автоаларми, видео наблюдение - техника и софтуер, ключове за дома. Контакти: гр. Благоевград, кв. Еленово, бул. "П.К. Яворов" 43, тел.: 0877199155.

  Виж още