Ако търсите имот, заявете го при нас - ние ще го открием вместо вас!

Търси имот


Видове имоти

Местоположение

Референтен номер

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Уважаеми клиенти, Антония Картулева вече не е част от екипа на Домосс, поради излизане в отпуск по майчинство. От тук насетне всякакви огледи, сделки, договори и плащания от и на нея или с нейно участие не обвързват агенцията. Актуалните телефони и контакти с агенция Домосс са изписани на сайта ни. Благодарим на г-жа Картулева за коректното сътрудничество и с пожелания за щастливи мигове и успешно завръщане в професията!

Domoss.bg - Недвижими имоти

Колко струва моят имот?

Captcha

Кандидатствай за кредит

Captcha

Публична продан

Екипът на агенция "ДОМОСС" ще ви помогне да закупите искания от вас недвижим имот, обявен на публичен търг от съдебни изпълнители.

Това е изгодно защото:

  • Цените на имотите на публична продан са значително по-атрактивни, които след неявил се купувач падат надолу.
  • Бихте могли да предложите цена, която вие прецените, съобразявайки се с минималната обявена.
  • Наш консултант проучва за вас документите на конкретния имот.
  • Наш брокер организира в удобно за вас време оглед.
  • Безплатно ви съдействаме за отпускане на кредит.
  • В публичната продан може да ви представлява адвокат.

Участие в публична продан

В публичната продан може да участва всяко дееспособно юридическо и физическо лице. Участието може да бъде лично или чрез законен представител или пълномощник.

Не може да участва като наддавач в публичната продан: длъжника, неговия законен представител, длъжностните лица от канцеларията на съдебния изпълнител, пазачите и управителите на продаваното имущество, съдиите, прокурорите, съдебните изпълнители, съдиите по вписванията, адвокатите относно имущество на територията на съответния Окръжен Съд.

Публичната продан се провежда по правилата за търг с тайно наддаване. Предложения за участие се подават от датата отбелязана в обявлението за публичната продан като първоначална, до края на работния ден на датата обявена за край на публичната продан.