Ако търсите имот, заявете го при нас - ние ще го открием вместо вас!

Търси имот


Видове имоти

Местоположение

Референтен номер

Domoss.bg - Недвижими имоти

Колко струва моят имот?

Captcha

Кандидатствай за кредит

Captcha

Условия за ползване

  • Добре дошли на www.domoss.bg
  • Фирмена регистрация на агенция „ДОМОСС“ ЕООД в България под ЕИК 201928071, със седалище и адрес на управление: гр. Благоевград 2700, ул. "Стефан Стамболов" №1, ет.1. Фирма „ДОМОСС“ ЕООД е регистрирана като Администратор на лични данни с №379004 на КЗЛД.
  • Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери, поместени на страниците на нашия сайт www.domoss.bg, са фирмена собственост или принадлежат на нашите партньори.
  • Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от трети лица - всяко използване, което е различно от лично ползване с некомерсиална цел, е нарушаване на правата на собствениците на "ДОМОСС" ЕООД и ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.
  • Цялото съдържание на сайта, включително текст, снимки, илюстрации, както и всичко останало е защитено от законите за авторското право и сродните му права (уредени в българското законодателство, както и в международни закони, договори, закони за защита на личните данни, както и закони и разпоредби за масовата комуникация) и е притежание на "ДОМОСС" ЕООД или на трети страни, доставчици на информацията, които са позволили използването на техни обекти на интелектуална собственост, както и са дали права за реклама на техни продукти и услуги.
  • Информацията, публикувана на сайта е с рекламна и информационна цел. Информацията, поместена на страницата, не представлява пряка консултация за поместените обекти и използване на услугите на агенцията. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки.
  • За достоверна и вярна се счита информацията, предоставена лично в офиса „ДОМОСС“ ЕООД!